Vårt löfte till dig


Med hjälp av snabb och punktlig produktion, hög tryckkvalitet och personlig service erbjuder Dixa ett enkelt sätt att kommunicera i tryck. Communication is easy.

 Med oss är det enkelt att kommunicera i tryck.


SNABB & PUNKTLIG PRODUKTION
:
 Våra kunders tid är dyrbar. Som kund till oss på Dixa ska du alltid kunna lita på att du får dina trycksaker som utlovat. Förutom att tack vare ett effektivt arbetsflöde och en kraftfull maskinpark kunna erbjuda korta leveranstider så har vi har även lagt särskilt fokus vid att säkerställa punktlighet och pålitlighet i leveranserna. Vi är stolta att kunna påstå att det aldrig har varit enklare att kommunicera i tryck.

PERSONLIG SERVICE: Dixa är inte som vilket tryckeri som helst, och det är vi stolta över. Vi vill inte bara vara en trycksaksleverantör för våra kunder, utan en tryckpartner som man kan lita på och känna sig trygg med. Hos oss kan du förvänta dig lite bättre tillgänglighet, lite mer hjälpsamhet och lite mer kunskap och kompetens. Du kan känna dig trygg med att vi tar hand om era produktioner på bästa sätt och arbetar proaktivt för att hitta lösningar som passar er.

HÖG TRYCKKVALITET: Precis som våra kunder så vill vi vara stolta över varje trycksak som vi producerar. Detta säkerställer vi dels genom våra toppmoderna maskiner som är skapade för högkvalitativt tryck och dels genom vår kompetenta, noggranna och erfarna personal. Som kund till Dixa kan du alltid lita på att dina trycksaker håller högsta kvalitet och att vi optimerar era produktioner från start till slut, varje gång.