Retuschering av bilder

Bildretusch - Grafisk produktion vid Dixa tryckeri i Stockholm

Se till att bilderna i er trycksak kommer till sin fulla rätt med hjälp av bildretusch

Våra grafiker har stor erfarenhet av bildretusch, så förutom att layouta era trycksaker så kan vi även bearbeta era bilder så att de passar perfekt för er trycksak och hjälper till att förstärka ert budskap.

Vi håller då nära kontakt med dig inför och under arbetet, så att vi verkligen förstår vad din bild ska förmedla och kan ge tydliga förslag på hur bilden ska omvandlas för att förmedla den rätta känslan.

Kom ihåg, en bild säger ofta mer än tusen ord!

 

 

 Vårt arbete inom bildretusch kan exempelvis handla om:

  • FRILÄGGNING - för bland annat kataloger och hemsidor är det ofta önskvärt att avlägsna objektet från sin bakgrund, så kallad friläggning.

  • BYTA UT OH FRAMHÄVA FÄRGER - att förstärka utvalda detaljer i ett foto är att klassiskt sätt att kommunicera vad just den bilden handlar om.

  • TA BORT DETALJER OCH FÖREMÅL - hur man än försöker så är det vanligt att man råkar inkludera oönskade föremål i sina foton.

  • FÄRGBALANS & LJUSHET - ett vanligt problem är att foton blir alltför mörka eller grå, men detta kan vi hjälpa er att åtgärda.

  • PORTRÄTTRETUSCH - kan inkludera alltifrån att utjämna huden och göra tänder vitare till att framhäva ögonfärger och karakteristiska drag.

  • FÖRBEREDELSE FÖR TRYCK - slutligen kan vi förstås också kontrollera att era bilder är redo för tryck, med rätt upplösning och profilinställningar.

 

Vill du veta mer om denna tjänst?

Fyll i formuläret om du har frågor om Bildretusch vid Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.